2009-10-28 | 13:33:10

Dagens dag..

Idag har vi varit på BVC där allt gick toppen(trodde inge annat) och våran guldklimp vägde hela 10,1kg! Är så himmla konstigt att se dom små bebisarna på bara några veckor och komma ihåg att silas har varit så liten eller klart man minns men känns både tråkigt och spännande att det gått så himmla fort men å andra sidan så har vi sååå mycket att se fram emot. Har inhandlat en födelsedags pressent idag för Alfred fyller 6år! så bär iväg till kalas ikväll=). För varje år tycks julen i affärerna börja allt tidigare och tidigare och tyvärr så rycks man med i det och just nu sitter jag och knapar i mig pepparkakaor och dricker julmust,lussekatt och har redan köpt lite julgrans pynt redan i oktober?! Men i år känns julen väldigt speciell då när vi har ett litet hjärta å köpa till som sen har födelsedagen dan efter(mycke julshopping) så börja lite i tid kanske inte är så fel?
Nu ska jag slänga mig på soffan och "dö" ett tag.
over and out

 

2009-10-26 | 07:13:43

Borta bra men hemma bäst..

Har varit jätte skönt att va uppe hos pappa,lugnt och inga måsten. Pappa och matte jagade medans vi andra bara tog det jätte lugnt och fy vad gott det är med pappas mat! Igår blev liten stor med andra ord silas blev 10 månader och det är bara 2 månader kvar tills han fyller ett!! Vart tog min lilla skrikande bebis vägen som nu oxå har fått sin första tand(stolt mamma) och från ingenstans började han vinka till julia igår(stolt mamma igen),känns som nyligen han bara låg som en liten klump på magen och sov men å andra sidan har vi så mycket framför oss, och snart ska brosan få sin nr 3 =) så bebisar finns det alltid i la familja. Dagens things to do skulle blivit IKEA och Täby C men sega matte orkar inte,ska iaf sola inför kryssningen...
over and out 

Silas nya mössa..

2009-10-21 | 17:25:48

packat och klart,NOT

Har jagat runt i denna lilla stad efter en lämplig väska/väskor till oss att packa i nu när vi ska upp till pappa(har tidigare packat i Ikeas vackra blå kasse) men jag hittade inte nått,inget jag vill ha iaf så får kolla igen i morgon. Svärmor och hennes syster kom förbi och hälsade på idag och det är alltid kul med sällskap=) Är riktigt lat idag så fick bli färdig lasange från lidel och den är faktiskt jätte god eller ja ganska iaf.
Silas har blivit besatt av RUSTAs reklam varför vet vi inte men han blir tokig om han inte hinner fram till tv:n när den är.
over and out2009-10-19 | 19:53:45

vi rullar framåt

Livet tycks gå framåt,det mesta löser sig förr eller senare och just nu gör de det. Först jobb(ev) sen badrummet,sen ny bil(säker) och matte fick fast anställning. Och silas är underbar=) känner mig riktigt lycklig just nu trots allt som hänt den senaste tiden så känns det som det jobbiga försvinner allt mer och det bättre blir allt tydligare,känner mig kär=) PÅ fredag åker vi till pappsen och snälla julia ska bo här och passa Budda,ska bli grymt skönt att komma bort från hålan norrtälje och apråpå att komma bort så ska vi på tjej kryssningen den 6:e November å det ska bli fett kul!
Nej nu ska jag tända lite ljus för killen är på G hem.
over and out

Nya pärlan

Hämtade denna i lördags=)2009-10-14 | 09:43:07

Då va det dags igen..

Vinter däcken åker på idag,skönt om det där oväntande snö "kaoset" dyker upp i vanlig ordning som gör en lika förvånad som alltid(NOT). Snart är det dags för våran tjej kryssning närmare bestämt den 6:e november och JA jag har redan klädångest! Förstår inte att man aldrig har något hemma som passar "hosthost". Väntar på att få ett sms så jag kan hämta ut paketet som borde komma idag :)
over and out


2009-10-12 | 09:52:19

V.42

Jippie denna vecka ska det komma ett paket på posten=)

Sen verkar det som att jag har fått jobb som klaffar ihop med att silas inte behöver kastas in på dagis vilket gör mitt mamma hjärta lyckligt! En bra start på denna vecka,och har vi tur så blir det kanske mer(höhö)..


2009-10-09 | 22:37:08

Min stora lilla pojke

Cute...

Nope det är ingen hundkoja=)

Nya bilstolen...

Dagens bad...

2009-10-08 | 13:15:22

Då va det dags igen..

Vi har blivit sjuka,igen... Och fy vad tråkigt det är och speciellt när det finns massor att göra som är roligare än att knappt kunna lyfta huvudet från kudden för att man mår *censur*. Tur som är så har silas (ta i trä) inte blivit dålig än,däremot håller tänderna på att komma så det är dregel precis överallt här hemma=) En glad nyhet är att vi ska få i ordning vårat badrum sommaren 2010 utan att behöva stå för något alls,måste dock bo hemma hos nån av syskonen i 4-6 veckor(hjälp!) då stammbyte inte går att bo ihop med.
Nej nu ropar kudden mitt namn igen,fy för sjukdom!
over and out

2009-10-05 | 19:42:41

Sorry

Sorry men just nu råder det blogg torka blandat med att jag har haft annat att göra,en himmla tjafs med badrum hit och dit plus att silas vill ha all min uppmärksamhet just nu vilket är underbart! Han börjar verkligen bli "stor",om två månader är lilla grynet 1ÅR!! Har tillbringat hela dagen hos jessika idag och har haft det super mysigt med god mat och skogspromenad(hurtigt värre) =) Nu blir det jordgubbar och glass,och jag som ska banta?!
over and out