2009-09-30 | 14:27:42

Ring,ring bara du slår...

Dom senaste två dagarna har mina vakna timmar bestått av att ringa en himmla massa(gör jag ifs jämt) till folksam,mäklare,kunsumentverket och ingen vet eller kan något! Pratar om våran vattenskada i badrummet som ingen vill ge sig till känna för,föreningen som enligt försäkringsbolaget är ansvariga för säger så fint att det ligger på vårat bord medans försäkringsbolaget hävdar starkt att det är föreningens ansvar att fixa stammbytet så fort som möjligt!Ghaaaa blir tokigt på denna soppa.. Nu:Lek med lilleman
over and out


2009-09-28 | 08:16:06

Helgen som varit

Har varit ganska fullspäckad,jessi sov över här i fredags och det va super mysigt,I lördags åkte vi till täby loppisen och hittade självklart en massa saker och jessika köpte en trampbil till silas(super cool) och jag hittade en lampa och en liten bil till silas(bobbycar). Känner otroligt starkt för att åka till IKEA idag,väldigt starkt! måste nog övertala min man..
over and out


2009-09-25 | 08:44:25

Den tjugofemte smäller det!

Idag den 25 september blir vårat lilla hjärta 9 månader! Shit vad tiden har gått fort han har varit ute lika länge som han va "inne" i magen,nio månader sen vi låg i sängen på BB och tittade oss blinda på vårat lilla mirakel,nio månader sen livet blev underbart,sjukt vad man kan älska någon så mycket!
Silas och jag ska gå och hoppa i sängen så matte vaknar för vi ska iväg och shoppa:) ska nog göra en rap attack på matte för fick dagens rap attack på huvudet från the voice.
over and out

BB för nio månader sen

"solarie brun,solarie brun kan inte va fel"


2009-09-22 | 11:27:16

Borta med vinden eller vad har hänt?

Mitt stora I-lands problem idag är vart tusan H&M katalogen har tagit vägen? har posten tappat den har den blåst bort med höststormen eller är dom bara väldigt sega?! Syrran fick sin redan i torsdags så har redan tjuvtittat en del men jag vill ju beställa och det nu nu nu! Har otroligt nog fått sova som en sessa inatt och det va ju inte helt fel.Va på middag igår hos pia och va ute en stund med linus för att plocka äpplen och plommon och tusan vad skönt det är med höst, och att kunna va ute och jag saknar verkligen att bo i hus verkligen MYCKET!
Ska göra kycklingpytt nu.
over and out

2009-09-21 | 10:57:27

monday boring monday..

Då va det måndag igen,tråk måndag! Man måste städa efter helgens härliga slappar dagar då man bara har ögon för mys och att inte göra något alls tråkigt,men tji måndagen kom och ögonen öppnades för hur stökigt det hunnit bli på ynka två dar(hemhjälp ja tack!). I natt regnade det och det va verkligen mysigt att höra mina två hunkar ligga och små snarka i takt, visserligen den ena högre en den andra men ändå underbart att höra sina två älsklingar finnas där mitt i natten =). Har påbörjat inköpslistan för fredagens stor handling(behövs) så har gått igenom allt som behövs och det va allt från shampoo till havregryn så det gäller att skriva upp för vem är mer glömsk än mig? Nu ska jag ta lite kaffe å äppelpaj.
over and out!
 Mina älskade killar...

2009-09-19 | 15:59:04

yummie

Ikväll blir det kalkon hemma hos jessi och det är verkligen min favvo,så himmla gott! Hittade en Disktrasa och en sparbössa igår(stor shoppare) men det blir så jävla rörigt inne i stan med alla yra höns av som bara ja yr omkring,föredrar Täby där man hittar lika bra som i sin bakficka=)
over and out


2009-09-17 | 22:36:55

estmocolmo

iImorgon drar syster,Tira,julia och jag in till stockholm för att,ja bara gå runt å mysa å nu hör jag att mitt lilla troll vill sova så blev ett kort inlägg.
over and out

2009-09-16 | 17:25:03

Till 100%

Så himmla skönt,matte har fått heltidstjänst!!! Är verkligen hur glada som helst över det,va riktigt oroliga hur fan vi skulle få ihop det ekonomiskt men när man tror att det är som värst brukar det oftast inte bli värre utan bättre=) Soffan är vi jätte nöjda med,ruskligt skönt att inte behöva trängas i en lite soffa längre. Nu ska vi göra en tacos variant men ist för taco bröd så har vi ris, plus att vi har persikor och jordnötter till men annars kryddar vi som vanligt med tacko kryddan och kör med sallad osv men blandning mellan söt(persika) och salt(nötter) blir as gott!=)
over and out




4 sekunder senare hoppade han in i vägen,mammas lilla troll=(


2009-09-14 | 15:07:47

släng dig i soffan

I morgon kommer soffan och fy tusan vad skönt det ska bli och tusan vad skönt det ska bli att åka till IKEA slutet av månaden och få ordning i vardagsrummet,har kanske tur att få upp tapeten(om matte tar tummen ur..) nej men man får ta lite i taget. ska lägga upp före och efter bilder sen när allt e klart. Nu ska vi till Syrrans torp och palla äpplen sen blir det middags hos julia och jag hoppas verkligen hon gör sin biffstroganoff!
over and out

2009-09-13 | 10:54:04

sunday

Då va det söndag igen,alltid lika seg som vanligt. Vad är det med söndagar och tråkigt det går liksom hand i hand(oftast),finns ju undantag men inte ofta. Ska få me mig julia på en låååång promenad tänkte jag men vill hitta på nå kul men självklart ska det städas å dona och å vad skönt det ska bli på tisdag när soffan kommer för just nu är det ehh lite tomt =)Nu kallar frukosten mitt namn eller rättare sagt skriker!
over and out

2009-09-11 | 15:27:38

fredag

Tänka sig vad tiden går fort,älsklingen börjar verkligen bli en liten person men med en enormt stor personlighet och en stark vilja(som mig själv) men med takt att han växer måste man oxå börja fundera på huvida man ska göra när mamma ledigheten är slut, har inte något direkt jobb att gå till och känner i ärlighetens namn att jag gärna skulle va ledig ett tag till.Får försöka lösa det och fram till dess ska jag bara njuta av sömnlösa nätter å blöjbyten varvat med dregliga pussar och "ma-ma-ma<3
Nu ska jag göra det mysigt här hemma för det är ju fredags myyyys!
over and out

Min lilla stora kille.

2009-09-09 | 08:45:01

9 september

Undra hur den här dan kommer bli? eller vad vi kommer göra,har ifs tvättstugan men annars inget inplanerat. har sovit ruskligt dåligt i natt igen,känns som man skulle behöva sova i en vecka för att ladda upp batteriet igen. Funderar på om man ska baka scones till frukost,undra om allt finns hemma till det? ska kolla det nu,over and out!

2009-09-08 | 08:26:47

Just love hösten..

Älskar hösten och alla mysiga kläder,att luften blir "klar",mysigare med tända ljus och alla program som börjar..Så skönt att det finns så många bra program att se nu när man är ledig.Idag blir bara att ta det lugnt för gjorde en himmla massa igår,ska ev skjusa hem matilda senare men annars blir det bara chilla som gäller.
Frukosten väntar!
over and out

Idol börjar ikväll

Andra avenyn börjar ikväll

Roast på berns började igår

2009-09-05 | 08:01:58

Fredagen i ett nötskall

Vaknade lagom till att börja hinna röja innan dom skulle komma för att kolla badrummet,och som VI antog verkade det va mycket fukt igolvet så dom har nu bokat in en firma som ska komma och borra och mäta fukten i badrummet på onsdag(hoppas på att dom står för ett nytt).. Vi åkte över till Pia igår och va där medans matte tatuerade sig och shit pommes frites vad snyggt det blev! Riktigt fint,och idag ska han tydligen göra en till?! Funderar på om man ska åka till täby men en del av mig vill bara va hemma och ta det lugnt...
over and out



Sille i lådan

2009-09-04 | 09:51:57

snart kommer dom..

snart kommer dom för att kolla badrummet,spännade och antar att dom inte bryr sig för fem öre med tanke på hur det lät när jag ringde dom... återkommer med vad dom sa!
over and out

2009-09-03 | 18:54:22

Mitt lilla troll

Mitt lilla troll kryper! Å han är så söt när han gör det me,fast helst sitter han hela tiden. Man blir riktigt stolt i mamma hjärtat =) Vi va och kollade på en bil idag men den hade helt fel färg(typiskt tjej) men så visade det sig att det fanns både det ena å det andra felet på den så... är tokigt hungrig nu så matte får mer än gärna pallra sig hem från jobbet så vi kan äta,sen ska jag tvinga han å se män som hatar kvinnor.
over and out



Blivande telefon försäljare?

2009-09-02 | 09:08:05

Gårdagen

Igår kom systeryster över med lukas så vi tog en promenad ner på stan och åt lunch och shoppade lite,bla en rosa stekpanna för 99:-,en tröja till silas och så va det något mer men minns inte vad=) sen va vi bara hemma och tok slöade men idag har jag massor att göra fast jag bara helst vill ligga kvar i sängen å se på film med killen men han är ju ifs på jobbet...
over and out


Sille fick en jätte muffins av moster.

Kusin vitamin lukas..