2010-02-28 | 08:19:21

Sunday morning.

Då va det redan söndag igen,tycker helgerna går på tok för fort. Vi va i täby i går och hittade lite smått och gått,bla en söt blå skjort/tunika, kläder till sille sen tog vi och åt lunch på tacobar och jag bara älskar deras böndipp och efter täby åkte vi hem till syster jessi och åt middag och fick se morgan och matte dansa och gissa om vi höll på att dö av skratt. silas hittade en vit prinsses klänning som han bara vägrade att ta av sig och han va verkligen super söt! Vi har bestämt oss för att ta en valp av teas valpar(syrrans hund),blev tokigt förtjust i den ena som vi hämtar hem om ca tre veckor,fast det känns väldigt konstigt att ha en liten hund efter Budda.
 Nej nu ska sille och jag göra frukost.
over and out

Trolla

 Våran "prin(s)essa" silas

2010-02-21 | 08:23:56

och så kom det mera...

Mera hemsk snö har landat i detta snöland,önskar innerligt att det ska bli vår och varmt..Sen är ju inte plogningen den bästa trots att vi bor "centralt",kan bara tänka mig hur det ser ut för dom andra utanför stan. Silas har börjat bli snorig och små grining men hoppas det stannar där och inte blir värre..
Over and out

2010-02-14 | 12:24:10

En lång vecka...

En vecka sen vi sa hejdå till Budda men känns som igår,visst har det kännts som att vi kanske gjorde rätt beslut för man kan ju inte vänta på att få bevis och att utsätta silas för nått hemskt bara för att vi tycker det va jobbigt,jag blev själv hundbiten när jag va ca 4 år av våran jakthund och hade rena turen att att det inte blev värre än några stygn för nån mm till så hade ögat blivit skadat.  Det suger verkligen utan budda men vi MÅSTE tänka att det va rätt beslut. Idag är det alla hjärtans dag och visst blev man uppvaktad med ett fint meddelande på badrumskåpet,choklad,hjärtan och ett fint kort. Han kan han min kille :) Silas fick ett paket kritor eftersom han just nu älskar att pyssla det lilla trollet.
over and out

2010-02-06 | 17:50:49

Sorg..

                                   ´
                                                           Ha det fint i hundhimmlen *2007-02-08 +2010-02-06
                              
                                        Du finns för alltid i våra minnen älskade bästevän..

2010-02-01 | 21:39:02

Lasagne

Yes,jippe,kanon jag lyckades och verkligen LYCKADES med lasagnen idag,sist blev den skit men nu blev den skit god ist :) mycket glad över det. Kollade på familjen annorlunda nyss och gud så mysiga familjen från Älvdalen är, trots att det är fullt hus jämt så tycks dom ha väldigt mycket skoj,man blir liksom inte avsckräkt att skaffa tio ungar(höhö). Nu ska silas nattas för kvällen sen blir det Te i soffan.
over and out