2009-06-30 | 20:56:08

Bil helvete & snåla gubbar

Bilen gick inte igenom pga handbromsen tog dåligt så har bokat tid på en verkstad på måndag så får hoppas att det blir grönt då. Hittade en plånbok när jag va ute med budda och snäll som jag är så letade jag upp gubbens adress och åkte och lämnade den,fick et tack men inte mer! Snåla gubb fan,han bodde i ett stort hus vid vattnet och han kunde inte ens bjussa på hittelön! men men jag har ett gott samvete(och ångest att jag inte tog en del av pengarna som hittelön=) ). Mitt lilla hjärta gungade idag ,han va lite vinglig i den alldelse för stora gungan men såå söt och nu åker han omkring över golvet i sin "porsche" och dreglar i massor,tänder på g kanske?
Ska kolla klart allsång nu.
Over and out




2009-06-29 | 21:41:50

Sommar,sommar å sol havet å.....

Vilken kanon dag,bilen gick igenom med två lättare fel som nu är ordnat så ska åka till bilprovningen i morgon sen ska det va att bara tuta och köra. Vi kom precis in från att ha grillat och ätit tårta som by the way vart toppen om man nu får skryta=) Börjar små tröttna på den här jobbiga värmen nu speciellt när det är så himla varmt inne med,köpte en fläkt men den gjorde ju inget direkt annat än att låta en massa. Nu ska vi kolla på Beck och mata silas med nya vällingen.
over and out



Vit choklad på jordgubbarna

Fulla på en 3,5:a?

2009-06-29 | 16:59:47

Cidinho & Doca - Rap Das Armas (Parapapapa)

Parapapapa-är helt tokig i den låten! får sån lust att partaja lite =)

2009-06-28 | 19:44:00

Helgen

Igår blev det grillparty/ födelsedagsparty för alex och anna hemma hos pia och det va super mysigt,alla syskon med barn  va där plus carro,mattes syster tittade förbi me. Anna gjorde typ världens smarrigaste tårtor =) Badade och solade nästan hela dagen så alla vi såg ut som brända engelsmän,brännan har dock lagt sig en anningens idag. Jag blev sugen på en drink så vi sov över hos pia,va som ett kollo där med  14 pers och två hundar men så mysigt att man har en sån stor familj! Sille badade några gånger och tyckte det va super kul och han e så söt när han plaskar. Julia kom förbi innan jobbet idag och solade och fjantade sig med mig i poolen,man blir som tre när man badar och har uppblåsbara djur=)
Nu ska vi äta tandorikyckling och ris.
Over and out


 Vems fot e det?

2009-06-26 | 17:28:05

Mysigt värre

Idag har jag haft det mysigt värre med jullan,har dock varit lite to HOT. Tog en kyckling/bacon sallad till lunch och julia entrecot/pommes och bea och det va super gott! Sen strosade vi igenom stan och hittade lite smått och gott,bla en bikini på rea,en väska,hudkräm,bullformar med hjärtan( super söta) och julia köpte två jätte coola pikè tröjor till silas.
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och bara slöa,lr nej just det ska ju baka för syrran & c/O kommer ju:)
over and out





2009-06-26 | 09:31:42

Aftonbladet

Gick in på aftonbladet och såg att det va sant,jackson va död men känner dock bara "jaha" va inte det ganska tippat? menar han har ju i princip små fallit sönder dom senaste åren(bokstavligt talat) och han har gjort en hel del skumma/äckliga/vidriga saker ska sånt hyllas bara för att han dansade och sjöng? Han va ingen favorit hos mig men synd om hans barn om det nu va hans egna. Tusan va varmt det är här hemma,31 grader inne är för mycket och och det blir väldigt svårt att sova när det är cirkus 25 på natten. Nu ska vi snart ner på stan och shoppa och jag måste verkligen tänka på att dricka vatten annars blir jag sådär illamående. Lägger upp lide pics på vad det blev sen.
over and out

2009-06-25 | 17:46:06

Sura gubbar

Har blivit smått besatt av jordgubbar men hittar inte riktigt dom med den rätta smaken,dom flesta svenska är sura och dom tyska som va apa goda är som uppätna så fick bli svennisar utanför flygfyren för 35:-,va dock inte så goda.Silas har börjat resa sig upp för att sitta så snart sitter han nog mitt lilla troll. Va i Täby C idag men som vanligt blev det matte som shoppade,hittade en kläning/tunika så imorgon ska jag och julia ner på stan,utan kille och slippa höra: "Fan vad tråkigt,är vi klara snart eller?" Nu sk avi äta så onyttigt som en pizza.
Over and out


2009-06-24 | 18:03:34

Pressa med olja

Har pressat sol med en massa tropic olja hos pia idag.. får se senare om det blev någon färg. Nu ska jag och jullan dra till flygfyren och "shoppa".
over and out

2009-06-23 | 22:25:43

Kvällsmys

Gick och köpte dricka och lite godis sen satte vi oss i solen myste medans lilleman sov,super skönt att få lite sol i fejan så här på kvällskvisten. Over and out


2009-06-23 | 17:30:40

Tatuering

Matte ska åka in i morgon för att boka en tid för tatuering,har oxå lust att åka in till stan men det ska ju bli såå varmt i morgon och åka buss är inte min grej när det är varmt plus att vi ska till pia och bada,måste köpa en ny bikini för dom andra verkar ha krymt :). Är sugen på att tatuera mig jag med men det får vänta ett tag tills jag vet exakt vad jag ska göra. Silas ska till BVC på 6mån kontroll i morgon,hoppas allt är bra eller det är jag ganska säker på att det är.
Va tusan ska det bli för mat idag?
Over and out


2009-06-22 | 22:17:04

Gröna lund

Efter matte kom hem från jobbet vid två tiden drog vi in till grönan och jessika med alla ungar. Hör och häpna jag och matte vågade åka kvasten,jag har blivit riktigt feg med "åren" men matte sa att med lite öl i kroppen skulle han minnsan åka allt.(yeh right)..Ungarna va ju sjukt modiga och åkte Insane,den va helt insane boksavligt talat. Silas åkte sin första karusell med tira och alice,sjukt söt! Nu är vi hemma och kollar på Beck-hämndens pris nått man sett ett ex antal gånger. Får se vad morgon dagen har att erbjuda..
over and out

Ser en aningens bekymrad ut
Kärlekstunneln


2009-06-21 | 19:26:08

wonderful

Har haft en kanon dag idag ihop med jessika hon har sovit här och jag tycker det är super mysigt,vi åkte till en loppis som dessvärre inte va så stor som vi trodde men hittade lite..Tog en promenad ner till kärleksudden och på vägen hem öste regnet ner som om det va regnperiod i rena rama amazonas. Tira va på cirkus me morgon och hon verkade tycka att det va sisådär,förstår henne för clowner är as läskiga. Har verkligen försökt med naturdieten men fy fan vad det är mjöligt,växer i munnen.Blä med andra ord så ska äta som vanligt,mindre cola och gå mer.Börja röka igen kanske..not.
over and out

2009-06-20 | 18:13:49

Bad..

Vi åkte till pia idag jag,silas,jessi,tira och alex och badade och visst va det varmt i poolen men tusan vad kallt det va när man kom upp..Silas åker runt i sin "porsche" och Matte håller på och gör middag nu så ska nog gå och hjälpa till med gratängen.
Over and out


2009-06-19 | 21:35:13

Ändrade planer

Det vart som sagt ändrade planer,vi åkte till jessika och grillade. Gjorde ett försök till att spela kubb men det gick inte sådär super bra men jag och matilda vann! Så det blev ingen jordgubbstårta men matte gjorde en super god milkshake. Nu ska jag gå och natta lill trollet.
over and out

2009-06-19 | 14:04:23

Midsommar

För första gången på riktigt länge firar jag inte midsommar med familjen,Julia är ute på nässlingen och jobbar,jessica med familj är ute och har det gött på ålandshav,Pia & c/o är hos pelle,Fredik med sin familj är ute på en ö och min älskade matte får jobba. Men här hemma ska det firas dock i liten skala men ack så mysigt. Funderar på att skippa midsommar mat och göra något annat,typ kyckling med parma-skinka och brie. Men jag ska absolut göra en jordgubbstårta om inte alla 08:or har köpt upp alla jordgubbar dvs. Nej nu ska jag städa färdigt innan matte kommer hem från jobbet.
Glad midsommar!


Ska nog göra en sån!

2009-06-18 | 18:08:02

Turnè

I morse begav vi oss ut till Björkö för en visa-silas-turne för lite folk och plantera blommor på mammas grav. Först åkte vi till julias päron och fikade och visade silas för första gången, sen åkte vi förbi julias mormor och visa upp trollet där me. Efter henne åkte vi till kyrkogården och där va det lika dött som alltid(dåligt skämt i know) men ärligt talat det ser ut som fan där,högt gräs och kapade träd märks att vaktmästaren inte gillar sitt jobb. På hemvägen svängde vi förbi min moster Titti och visade upp silas yttligare en gång och när vi kom hem så vart det tok städning,för Storebror me familj kom förbi och fikade. Nu har silas och jag kraschat i soffan med en tidning och sitter å myser.
Over and out



2009-06-17 | 21:15:50

Sthlm...

Hatar bil-köerna i sthlm jag skulle aldrig palla att bo i stan pga just köer och alla dessa människor som bokstavligen kryper på en.Visst kan det va mysigt och va där ibland men skulle aldrig kunna bo där jag är nog en "skärgårdsbo" rakt i genom. Köpte ett vardagsrums bord idag men är lite osäkra på om det kanske va lite för litet för vårat stora rum,fan måste hitta en ny soffa oxå...När vi flyttade hade vi cirkus 20 lax att köpa möbler för och självklart lär man sig av sina misstag..
Over and out

2009-06-17 | 06:49:37

tidig morgon,sena kvällar

Det va sånt man pallade jätte bra när man jobbade/festade men nu när man har barn så finns inte den orken.. Häller i mig kaffe för att försöka vakna och förundras över vart ifrån silas får all sin enrgi ifrån? Blir lite smått avundsjuk på att matte ligger kvar i sängen när jag hunnit vakna halv sex,gjort välling,byt blöja blivit ner kräkt både en och två gånger.. Är sjukt trött idag...

2009-06-16 | 19:45:46

Tisdag.

Tisdag: Tacos

2009-06-16 | 19:44:11

Tisadgen

Japp så nu är tisdagen snart över. Vi hittade en massa men självklart inget som plånboken tillåter förutom ett par byxor till sille sen fick jag lämna in min telefon på lagning,ingen mottagning alls så får tebax den om ett par veckor.
Provade nya marabou-sommar med jorgubbar och nej den va inte god,smakade choklad med Mûsli. Det går himla trögt för mig med mitt komma-i-mina-gammla-jeans projekt till midsommar,har en strl kvar så får satsa på att komma i dom till mattes semester den 25 juli.
over and out




Glassiiigt!

2009-06-16 | 09:01:48

Sol underbara sol

Regnet är borta och solen är här(bara för idag ifs) men ska njuta av bara den för imorgon börjar det underbara vädret igen med regn regn regn.... Idag ska jag ta en tripp ner på stan med min vapendragare julia och spana lite på saker till framtida lgh för hennes del och inredning för min egen dock börjar pengarna sina men fönstershoppa kan man ju alltid.
Over and out


Dom luktar underbart!

2009-06-15 | 18:40:04

Måndag

Idag blir det: Köttfärslimpa,potatis,gräddsås och lingonsylt

2009-06-15 | 13:06:45

Kreativ

Känner för att fixa och dona,vill tapetsera men måste bestämma oss för en dag/helg då matte är ledig och så måste jag ringa och beställa hem tapeten. Måste oxå hitta en ny soffa,vi köpte en i oktober när vi flytta in men nu tycker vi att den är alldeles för liten att dela på framör tv:n..

En annan tapet från intrade.

2009-06-15 | 11:47:46

Lite fundersam

Lite fundersam på vad det är han hamnat i men den låter ju roligt iaf.

 349:-Babyproffsen

2009-06-15 | 11:31:58

Underbar morgon

Silas sov till 9 och jag känner mig härligt utvilad på riktigt länge! Matte kom hem med rosor till mig och en gåstol till silas(undra vad han gjort haha) så nu ska silas pröva sin gåstol lägger upp bilder på det snart. Självklart regnar det idag igen...

2009-06-14 | 18:48:41

Silas

Vi fick lite tråkigt idag inann matte kom  hem så vi bakade en sockerkaka. Matte räddade min tråkiga dag med att åka till arninge och storhandla och kolla efter lite grejer till silas och en Hundsäng till budda(hittade ingen) skönt att komma hemifrån ett tag.
Vill se någon bra film vet inte vilken,finns det nån bra film ute?


2009-06-14 | 11:34:11

Budda

När inte ens hunden vill gå ut då är det skit väder. Det bokstavligen öser ner!


en dag då vädret va liite finare

2009-06-14 | 10:27:21

Johan

Kan fortfarande inte riktigt förstå att johan är borta för alltid. Varje dag svider det till i hjärta och själ när jag kommer på att han inte finns,jag kan inte ringa han eller visa silas och berätta vad han lärt sig visa han någon jag är otroligt stolt över. Det är svårt att aceptera att någon ska dö pga av en olycka och spec någon som hade så mycket framför sig. Jag är arg och ledsen hela tiden och det känns som att ingen förstår det,dom flesta verkar tro att jag bara är en bitterfitta men jag är jätte ledsen,inte ens mina närmaste verkar förstå det... 



Vet att du har det bra där ute nu storebror....

2009-06-13 | 11:39:40

Helvete

Helvetes regn! Jag hatar att det regnar,speciellt när det gör det i flera dagar i rad.
Funderar på att baka,bullar eller kärleksmums eller kanske muffins eller...
Får se vad det blir


2009-06-12 | 21:23:09

Talang

Den/dom enda med riktig talang på Talang2009 är magi snubbarna och han charlie är grym. Satt och tänkte på att snart har halva mamma-ledigheten gått och fick panik! Nu när man äntligen har kommit in i allt det här med att va mamma,och silas börjar utvecklas då ska man kasta in han på dagis..Hell no.. Jag ska göra allt för att jag och syrran ska fixa eget, för min lille prins är jag inte redo att släppa vid ett års ålder plus att det vore grymt kul att jobba ihop med syrran och med nått man älskar att jobba med.
Gjorde egen tzatsiki och den vart förvånasvärt god,en aningens mycket vitlök kanske.
Ska slänga i mig lite jordgubbar nu!
Over and out


 Undra vad dom pratar om?

2009-06-12 | 09:10:55

IKEA

Självklart fick jag min vilja igenom igår och vi åkte till uppsala IKEA. Hittde en himla massa "jag-vill-ha-men-har-inte-råd-just-nu-saker" men det blev :Expedit hylla,handukshängare,tavlor,blomma,Filt,ljus,diskborstar(som alltid),handdukar.







2009-06-11 | 08:57:29

Vill...

Göra idag

Tråkigt tråkigt tråkigt väder.. Känner för att åka på en tripp nånstans(IKEA) men antar att min kära kille inte har lust/ork med det. Får försöka muta han med en god frukost och nån timmes vila efter jobbet så kanske kanske han får lust för det. Får se hur det går
Over and out

2009-06-10 | 11:50:16

Student fest

Mattes syster sabina tar studenten i dag,synd att det är sånt himla skit väder bara! Efter det ska vi på matildas skolavslutning i Riala. Vill ha bra väder för deras skull.





2009-06-09 | 20:47:34

Host Host

Nu har man blivit sjuk igen,både jag matte & silas hostar och är snoriga och silas är ju inte direkt gladare över att fått sprutorna idag.Känner mig som en riktig bitterfitta idag,är nog för att jag är sjuk. Tur att man har världens underbaraste lilla kille som får en att skratta,förstår inte hur han kan få in fötterna i munnen?!

 Silas som börjat öva på att sitta

2009-06-09 | 13:24:21

Tunnis

BVC sköterskan tyckte sille va lite för smal,han vägde 7200g och va 72,5cm läng är väl ganska normalt eller? Han tyckte inte sprutan va sådär jätte kul,vart jätte ledsen och självklart jag me.
Prisa Gud i morgon kommer skatten!

over and out

2009-06-09 | 09:31:30

BVC

Nu ska vi till BVC och silas ska få sin vac spruta och jag väldigt blödig så kommer nog gråta mer än sille.
Undra hur mycket och hur lång han är nu?
Over and out

2009-06-08 | 21:39:08

Budda

Lät precis som att silas sa budda,han tittade på budda och sa typ budda kanske bara jag som vill att det skulle låta så men va fan lite stolt blir man oavsett om det bara va dregel-mumlande-prat.

2009-06-08 | 19:10:37

Friskis & Fettis

Nu ska jag banne mig anstränga mig för att bli av med resten av gravid kilona,har 5kg kvar till att komma i mina jeans igen. Så idag har jag gått 12 km vilket är sjukt mycket för mig som är typ världens slöaste människa och jag måste verkligen sluta med cola,är sjukt vad man blir beroende. ska börja med "natur diet" drycken fast den som är färdigblandad för den andra smakar sågspån. Va nere på stan idag med syster pia och chrissan och fikade(syndade med en bulle)  sen va jag och matte och kollade priset på tapeten och den gick på härliga 990:- rullen,men behövs nog inte så mycket eftersom fönstret tar upp en hel del av väggen.
Over and out


2009-06-08 | 09:49:23

Hemmafru

Måste dela med mig av dom här roliga burkarna från favoritsaker.se
Älskar texten på den ena burken "Both of us can't look good at the same time... it's me or the house" och
"I only have a kitchen because it came witht the House"


2009-06-07 | 12:43:23

Velig

Tapeten som (om den inte kostar för mycket) får nog hamna i vardagsrummet ist,måste få nån att tapetsera åt oss för sist jag och min älskade skulle försöka vart det nästan skilsmässa.
Ska nog baka en sockerkaka för jag får ev gäster om en stund.
Over and out.

2009-06-06 | 17:14:54

Tapet

Funderar på att tapetsera ena vägen i hallen och föll pladask för den här tapeten men är lite osäker på om jag kommer gilla den om ett tag oxå?!


2009-06-06 | 11:07:51

Frans Fest

Bike show

Jaha då va stan invaderad av knuttar,en himla massa knuttar. Ställer mig en fråga,varför i hela världen skinnväst och fransar?! Är det för att man ser cool ut med fransar,det blir en himmla frans fest!? Känns lite som en folk fest för norrtälje,personligen gillar jag mer american car show bättre men visst finns det häftiga "hojar" med... Snart kommer pia plutt och grabbarna ska nog ta en promenix till jennys nya fik.
over and out


2009-06-05 | 13:57:53

Snålt

Idag hämtade vi ut ett paket från Libero klubben på Lindex till silas,det inehöll: ett litet paket blöjor,våtservetter,Badblöjor,strumpor,haklappar. Ärligt hade jag förväntat mig något roligare inehåll,tex nått klädesplagg från lindex som man fick i första gåvopaketet men men gratis är ju altid gratis. Silas och jag är lite små hängiga idag och väldigt sega,ska nog gå och vila en stund.


2009-06-04 | 09:31:37

The Gifts

Hammarby

Mixern


2009-06-04 | 09:16:27

Hjälp!

Matte fixar "spotar" i köket vilket innebär att han drar om elen själv,väldigt skrämmande då han i stugan tejpade ihop kablar till en lampa med silvertejp?!  Har varit vaken sen 5 i morse då lilleman vakna,han är förkyld och har sovit jätte dåligt så jag är helvetes(nytt favorit ord?) trött. Glömde skriva att jag fick en svart mixer(grymt snygg) av matte när jag fyllde år och en Hammarbytröja av jullan,lägger upp bilder sen
over and out

2009-06-03 | 19:05:48

Helvetes

Idag har jag haft en helvetes dag,en sån dag jag tror alla har nångång. Kännt mig otroligt nere och haft en enorm ilska över att vissa saker händer utan någon som helst anledning,att människor man älskar ska försvinna från ens liv på bara några sekunder,saknar brosan och hoppas han vet att jag älskar honom inte älskade. Har lyckats städa hela lgh idag,från golv till tak vilket behövdes. Äntligen så kommer skatteåterbäringen nästa vecka,kanske blir en tripp till ikea?
Over and out

2009-06-01 | 20:08:16

Älskling

Tack mitt hjärta för den otroliga födelsedagen som du planerat,det har varit underbart att få va bara med dig. Sitta och se solnedgången och bara ha så otroligt kul ihop med dig som vi hade igår va precis vad en prefekt födelseda ska inehålla. Du är och förblir min stora kärlek. Hade självklart enorm längtan efter Silas så det va grymt skönt att få komma och hämta hem vår lilla prins.
Nu ska jag forsätta och ha en toppen kväll min underbara familj.